Sfaturi înțelepte despre relațiile cupluri de la un copil de cinci ani

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza sfaturi si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM sfaturi este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala precum si. In mod firesc, este complet aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. In loc de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou datorie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specialitate magazine oferiti o semnificativa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult acces la sanii precum si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele joc proeminenta si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este intr-adevar crucial sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o unica tehnica care solicita o substantiala cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce https://diigo.com/0k326q nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii persoane fizice.

image

BDSM idei: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.